Wachtwoord vergeten?

Welkom

Helaas kunt u zich nu (in verband met het onderzoek) niet meer inschrijven voor de online cursus 'Houvast, voor elkaar' en het bijbehorende onderzoek. Hartelijk dank voor uw interesse.


"Kanker heb je samen",  is een bekende uitspraak. Uiteraard gaat er veel zorg en aandacht van u maar ook van familie, vrienden, professionele hulpverleners en dokters naar de patiënt. Maar ook voor partners is het een moeilijke periode, waarin veel verandert en partners te maken krijgen met vragen als: Hoe begeleid ik mijn partner het beste en hoe houd ik het zelf vol? Wat betekent dit voor onze relatie?

De Universiteit Twente en VU medisch centrum hebben, met financiële steun van KWF Kankerbestrijding en Stichting Alpe d’HuZes de cursus ‘Houvast, voor elkaar’ ontwikkeld, voor partners van mensen die kanker hebben (overleefd). Deze online cursus biedt informatie en steun en helpt u, alleen of samen met uw partner, het beste te halen uit deze moeilijke tijd.  De Universiteit Twente wil onderzoeken hoe effectief deze cursus is en is op zoek naar deelnemers. Misschien wilt u meedoen aan dit onderzoek.

In het onderzoek krijgen de deelnemers gratis toegang tot de online cursus, en vragen we hen om een aantal keer een vragenlijst in te vullen. Om te kunnen nagaan hoe effectief de cursus is, krijgen sommige deelnemers meteen toegang tot de cursus, en anderen pas na 3 maanden. Of u meteen toegang krijgt tot de cursus of pas later, wordt door loting bepaald.

We willen u op deze website graag meer informatie geven over de cursus, het onderzoek en uitleggen wat deelname voor u betekent. Daarna kunt u zelf kiezen of u mee wilt doen aan het onderzoek. Lees de informatie rustig door. Bespreek het met uw partner, vrienden en familie. Als u na het lezen van de informatie nog vragen heeft, kunt u terecht bij de onderzoekers. U vindt de contactgegevens via de knop ‘Contact’ op deze website.

 

 



sluiten